Om Oss

Spjelkavik Regnskap AS ble etablert i 1982, og er et autorisert regnskapsførerselskap som holder til i egne lokaler i seksjon av Daaeskogen Næringsbygg på Moa i Ålesund. Vi er 18 dyktige og engasjerte medarbeidere som utfører ca. 18 årsverk. Av disse er 12 autoriserte regnskapsførere. Spjelkavik Regnskap AS er det største byrået i regionen uten kjedetilknytning, og med størst andel av autoriserte regnskanskapsførere. 
 
 

 

Service, sikkerhet og kvalitet

Vi har felles rutiner, og ved fravær av saksbehandler kan du få hjelp av de andre på kontoret.

Alle medarbeidere har underskrevet taushetserklæring. Vi har åpent hele året. 

Kun autoriserte regnskapsførere har anledning til å føre regnskap for andre. Dette i henhold til lov om autorisasjon av regnskapsførere av 18. juni 1993. Det stilles krav til den autoriserte regnskapsføreren om jevnlig faglig oppdatering. Finanstilsynet står for kontrollen av regnskapsførere.

I tillegg utfører vår bransjeorganisasjon, Regnskap Norge, kontroll av medlemmene. Ved Spjelkavik Regnskap AS foretar våre autoriserte regnskapsførere kvalitetssikring som skal bidra til at våre kunder får korrekte regnskap, ligningspapirer og årsoppgjør.

Outsourcing av våre IT-tjenester gjennom ASP-leverandør har gitt oss en helt ny dimensjon av datasikkerhet, og ikke minst en ny stor mulighet til arbeidsdeling med våre kunder. 
 
Vi tilbyr skybaserte løsninger som også innebærer optimal arbeidsdeling mellom oss og kunden.
 
Det betyr at våre kunder til en hver tid, og på en rimelig og sikker måte, får adgang til våre systemer.